Langagergård Plejecenter er et hjem, hvor både beboere og deres pårørende skal føle sig velkomne, og hvor vi ønsker, at de skal opleve størst mulig tryghed.

Vi respekterer beboernes forskelligheder, meninger, ønsker og behov.

 

I det daglige arbejder vi på at fastholde og vedligeholde beboernes færdigheder, så vi styrker den enkeltes identitet og selvrespekt, og dermed bevarer deres livskvalitet.

 

Vores hverdag på Langagergård er blandt blandt andet kendetegnet ved en række aktiviteter, som er medvirkende til at bevare og styrke de sociale relationer og sammenholdet blandt beboerne. Derudover så er aktiviteterne selvfølgelig også medvirkenede til at vedligeholde og øge beboernes færdigheder, social kompetencer og funktionsevner.

 

Vores aktiviteter består for eksempel af dans, cykling, svømning, gymnastik, herrer- og damehygge, banko, diverse spil, besøg fra den lokale børnehave, udflugter og rejser sydpå. Vores pårørende er altid velkomne til at deltage i disse aktiviteter sammen med beboerne. 

 

I det daglige arbejde har vi meget fokus på den enkelte beboers selvbestemmelsesret og værdighed. Det afspejler sig ved, at vi først og fremmest ønsker at lære vores beboere godt at kende ved hjælp af deres livshistorie, men også gennem løbende tæt dialog med beboeren og dennes pårørende. Dernæst inddrager vi beboerne i tilrettelæggelsen af den daglige pleje og omsorg, som beboeren har behov for, og hvilke aktiviteter der mening for beboeren.

 

Vi lægger vægt på nærvær og tilstedeværelse i samspillet mellem medarbejderne og beboerne, hvilket også giver os bedre mulighed for at få øje på de små ting, som kan være det, der er med til at gøre hverdagen lettere og bedre. 

 

Følg os på facebook

 

Langagergård Plejecenter

Langagergård Plejecenter blev bygget i 2012 og består af 85 lejligheder. Lejlighederne er opdelt i otte leve- og bomiljøer som alle er samlet omkring et fælles køkken og opholdsrum. Alle afdelinger har udgang til terasser for forskellig størrelse og med udsigt til grønne omgivelser.

Til Langagergård Plejecenter er der tilknyttet cafe, kiosk, varmtvandsbassin, træningsrum m.m. Al maden bliver lavet på plejecenteret. Beliggenheden af Langagergård Plejecenter er fantastisk, da både bibliotek og supermarked ligger i nærheden og blot fem minutter fra Karlslunde Station.

Information

Langagergård Plejecenter set udefra

Langagergård Plejecenter

Karlslunde Parkvej 27-35
2690 Karlslunde
 
Hovednummer:  46 14 16 00

Send mail

Langagergårds afdelinger

Løvmarken: Tlf. nr. 46 14 16 01
Kløvermarken: Tlf. nr. 46 14 16 04
Roemarken: Tlf. nr. 46 14 16 07
Græsmarken: Tlf. nr. 46 14 16 10
Rørmosen: Tlf. nr. 46 14 16 13
Rugvænget: Tlf nr. 46 14 16 23
Hvedevænget: Tlf. nr. 46 14 16 15
Havrevænget: Tlf nr. 46 14 16 18
Bygvænget: Tlf nr. 46 14 16 25

Marlene Malling, centerchef

Marlene Malling

Centerchef på Langagergård Plejecenter
Tlf. nr. 29 16 57 80

Kontakt ledelsen

Forkæl din kære på Langagergård

Besøg vores webshop