Langagergård plejecenter

Langagergård Plejecenter er hjem for 85 borgere og har tilknyttet café, kiosk, sygeplejeklinik m.m. Langagergård har fokus på den hjemlige følelse og det gode ældreliv med aktiviteter og relationer.

Langagergård Plejecenter blev bygget i 2012 og består af 85 lejligheder. Lejlighederne er opdelt i otte leve- og bomiljøer, som alle er samlet omkring et fælles køkken og opholdsrum. Alle afdelinger har udgang til terrasser af forskellig størrelse og med dejlig udsigt til grønne omgivelser. Til centret er der tilknyttet café, kiosk, varmtvandsbassin, sygeplejeklinik m.m.

 

Tanken med Langagergård Plejecenter er først og fremmest at skabe et hjem for 85 borgere, hvor muligheden for at skabe sociale relationer og danne netværk skal være en del af kulturen. Ligesom den hjemlige følelse skal være omdrejningspunktet for livet og dagligdagen på centret.

 

Passionerede medarbejdere

Langagergård Plejecenter råder over passionerede og dygtige medarbejdere, som sikrer sig at beboerne på plejecentret får den absolut bedste behandling. Der bliver jævnligt arrangeret aktiviteter, blandt andet i samarbejde med den lokale børnehave. 

 

Langagergård Plejecenter er det første plejecenter i Greve Kommune, der drives privat. Forenede Care skal arbejde for at skabe gode sociale rammer og gode borgeroplevelser for de borgere, der skal bo på Langagergård Plejecenter.

 

Beliggenheden af Langagergård Plejecenter er fantastisk, da både bibliotek og supermarked ligger i nærheden, samt at plejecentret blot ligger fem minutter fra Karlslunde Station.

 

Langagergård Plejecenter

Langagergård Plejecenter bliver, i samarbejde med Greve Kommune, drevet af Forenede Care. Aftalen startede 1. november 2012 og løber til 1. november 2018 med mulighed for forlængelse i tre år, i alt maksimalt op til ni år. Forenede Care driver mere end 60 kommunale og egne plejecentre i Sverige inden for såvel ældreomsorg som socialomsorg.

Informations pjecer

Langagergård plejecenter i Karlslunde

Langagergård Plejecenter

Karlslunde Parkvej 27-35
2690 Karlsunde

Centerchef: Louise Wesselhoff 
Telefon:  24 76 47 46

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies