Kastaniely Plejecenter

Kastaniely Plejecenter er hjem for 50 borgere og er beliggende i grønne omgivelser og med en dejlig sansehave. Kastaniely har fokus på den hjemlige følelse og det gode ældreliv med sjove aktiviteter og gode relationer.

Kastaniely Plejecenter er bygget i 2003 og består af 50 boliger, hvoraf de 48 er toværelses lejligheder på hver 47 m2. Alle lejlighederne har eget bad, toilet og tekøkken samt udgang til egen terrasse i stor, aflukket have. Lejlighederne ligger i ét plan og har indgang fra de indendørs fællesarealer. To boliger benyttes til borgere med behov for midlertidigt ophold.

Kastaniely er beliggende i grønne omgivelser og i midten af bygningerne er der indrettet et haveareal med sansehave, som bliver flittigt benyttet om sommeren. Der er fælles opholdsstuer og køkken-spisestue i hver fløj og hele centeret er lyst og rummeligt. Der er indrettet små kroge, hvor beboerne kan være sociale.

Vi samarbejder med den lokale dagpleje, denne holder legestue hos os 1-2 gange om måneden.

 

Kastaniely Plejecenter

Kastaniely Plejecenter drives af Forenede Care i samarbejde med Holbæk Kommune. Forenede Care driver mere end 60 kommunale og egne plejecentre i Sverige inden for såvel ældreomsorg som socialomsorg.

Her henter du information

Kastaniely Plejecenter

Kastaniely Plejecenter

Vestre Hovvej 1
4520 Svinninge

Driftledere:
Susanne Hansen
Tlf. 21 51 19 39

Anja Nielsen
Tlf. 21 51 30 59

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies