Kastaniely Plejecenter

Kastaniely Plejecenter er hjem for 50 borgere og er beliggende i grønne omgivelser og med en dejlig sansehave. Kastaniely har fokus på den hjemlige følelse og det gode ældreliv med sjove aktiviteter og gode relationer.

Kastaniely Plejecenter er bygget i 2003 og består af 50 boliger, hvoraf de 48 er toværelses lejligheder på hver 47 m2. Alle lejlighederne har eget bad, toilet og tekøkken samt udgang til egen terrasse i stor, aflukket have. Lejlighederne ligger i ét plan og har indgang fra de indendørs fællesarealer. To boliger benyttes til borgere med behov for midlertidigt ophold.

Kastaniely er beliggende i grønne omgivelser og i midten af bygningerne er der indrettet et haveareal med sansehave, som bliver flittigt benyttet om sommeren. Der er fælles opholdsstuer og køkken-spisestue i hver fløj og hele centeret er lyst og rummeligt. Der er indrettet små kroge, hvor beboerne kan være sociale.

Vi samarbejder med den lokale dagpleje, denne holder legestue hos os 1-2 gange om måneden.

 

Kastaniely Plejecenter

Kastaniely Plejecenter drives af Forenede Care i samarbejde med Holbæk Kommune. Forenede Care driver mere end 60 kommunale og egne plejecentre i Sverige inden for såvel ældreomsorg som socialomsorg.

Her henter du information

Kastaniely Plejecenter

Vestre Hovvej 1
4520 Svinninge

Driftschef:
Susanne Hansen
Tlf. 21 51 19 39

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies