Medarbejder hos Hjemmeplejen Syddjurs

Vores medarbejdere hos Hjemmeplejen Syddjurs er engagerede i borgernes liv og sætter fagligheden højt.

Med en motiverende teamleder med sans for struktur og orden, skabes en kultur hvor medarbejderne hele tiden stræber efter at levere den bedste kvalitet.

Gennem månedlige personalemøder og tværfaglige møder med kommunen debatteres borgerne, deres udfordringer og der undervises i temaer, for hele tiden at blive klogere og få sparring på, hvad der nu er behov for.

Der værnes om det gode arbejdsmiljø i Hjemmeplejen Syddjurs. Trivsel og samarbejde er også med på dette område. Her giver de små pauser anledning til social samvær og refleksion på kontoret, hvor de sociale relationer styrkes. Det er med til at holde det lave sygefravær, som der er i Hjemmeplejen Syddjurs.

I pressede situationer, hvor der er behov for at dække ekstra vagter, i ferier, ved sygdom, eller andet, er der stor villighed til at hjælpe med at få det løst. Det er en stærk sammenhængskraft hos alle i hjemmeplejen.

Ledelsen er synlig og imødekommende og tager selv en tørn, når der er pres på. Det bidrager til trivslen, når ledelsen er synlig i arbejdstøjet og samarbejder om de praktiske opgaver, som medarbejderne står med i hverdagen. Det giver forståelse for problematikker som opleves i arbejdsdagen og et øget nærvær.

Har du lyst til at komme med på holdet hos Hjemmeplejen Syddjurs, så kan du se vores eventuelle ledige stillinger her eller lægge en uopfordret ansøgning i vores jobbank.

Hjemmeplejen Syddjurs

Teamleder, Lene Rosendahl, tlf. nr. 61 12 40 85

Administrativ medarbejder, Malene Konggard Laursen, tlf. nr. 40 43 72 13

Bedste træffetid på telefon er hverdage mellem kl. 8.00-15.30

Send mail