Madplan marts

menu-suppe

 

Ugedag

Dato

Hovedret

Forret/Dessert

Fredag

1.

Stegt flæsk med persillesovs

Isdag

Lørdag

2.

Medister med rødkål, sovs og kartofler

Chokoladebudding

Søndag

3.

Oksegryde med perleløg

Bærtærte med chokolade

Mandag

4.

Hamburgerryg med aspargessovs

Fuglereder med creme

Tirsdag

5.

Farseret porrer med ovngrønt og sovs

Banan og kokos

Onsdag

6.

Fiskecurry med linser

Crumble

Torsdag

7.

Kylling med druer og portvin

Jordbærgrød

Fredag

8.

Oksesteg med rødvinssauce

Moccafromage

Lørdag

9.

Kødsovs med pasta og ost

Profiteroles med chokolade

Søndag

10.

Suppe

Blommeguf

Mandag

11.

Svensk pølseret

Frugtsuppe

Tirsdag

12.

Bøf Lindstrøm

Bagt rabarberkage

Onsdag

13.

Laks med kapers og citron

Mousse

Torsdag

14.

Skipperlabskovs med rødbeder

Tarte Tatin

Fredag

15.

Sprængt nakke med sur/sød sauce

Gammeldags æblekage

Lørdag

16.

Tarteletter med høns i asparges

Panna cotta

Søndag

17.

Forårsgryde med oksekød

Pandekager med is

Mandag

18.

Schnitzel med svampesauce

Frugtsalat

Tirsdag

19.

Lammegryde med kikærter

Yoghurt med sirup og knas

Onsdag

20.

Fiskefrikadeller med persillesovs

Brownies

Torsdag

21.

Skinkestang med salat

Solbærsuppe

Fredag

22.

Frikadeller med cremede jordskokker

Ymerfromage

Lørdag

23.

Pastaret med skinke og grønt

Trifli med abrikos

Søndag

24.

Millionbøf

Mousse med bær

Mandag

25.

Månedens overraskelse

Is med kiks

Tirsdag

26.

Koteletter i fad a la Spanien

Æble-gulerodsfad

Onsdag

27.

Bagt kulmule i fad med urter

Brødbudding

Torsdag

28.

Kalkungryde med rismiks

Solskin

Fredag

29.

Karbonader med ærter og gulerødder

Fløderand

Lørdag

30.

Flæskesteg med rødkål og sovs

Citrontærte

Søndag

31.

Lammefrikassé med cous cous

Frugtgrød

Bøgeskovhus Plejecenter

Lokalcenter Bøgeskovhus

Skovlundgårdsvej 55-57
8260 Viby
Tlf. 87 13 30 40

Centerchef: Jesper Westphal
Tlf. 22 40 11 42

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies