Madplan juni

menu-suppe

Ugedag

Dato

Hovedret

Forret/Dessert

Lørdag

1.

Hamburgerryg med spinatcreme

Chokoladebudding

Søndag

2.

Skinkefad med salat

Solbærgrød

Mandag

3.

Svinekæber med bulgur og rabarber

Frugtsalat

Tirsdag

4.

Oksekødboller i tomat

Chokoladekongen

Onsdag

5.

Bagt laks med fennikel og urter

Citronfromage

Torsdag

6.

Royal side run - vi griller og hapser

 

Fredag

7.

Sprængt oksebryst m peberrod

Pandekager med is

Lørdag

8.

Lasagne

Ymerfromage

Søndag

9.

Koteletter i fad med æble

Kræmmerhuse

Mandag

10.

Kalvefrikasse

Rabarber crumble

Tirsdag

11.

Marinerede kyllingelår med salater

Hyben/ferskengrød

Onsdag

12.

Græsk farsbrød med kartoffelbåde

Cheesecake, passion

Torsdag

13.

Brændende kærlighed med multe

Hyldeblomstdessert

Fredag

14.

Karbonader med ærter og gulerødder

Jordbær med fløde

Lørdag

15.

Oksesteg med kartofler og sovs

Bagt æbletærte

Søndag

16.

Millionbøf

Hindbærgrød

Mandag

17.

Kyllingepolenta med majs og spidskål

Koldskål med bær

Tirsdag

18.

Stjerneskud

Brownie med is

Onsdag

19.

Gratin med skinke og pasta

Svesketrifli

Torsdag

20.

Forloren hare med surt og sovs

Mangosuppe med knas

Fredag

21.

Revelsben med coleslaw og bbq-sovs

Isvafler

Lørdag

22.

Kyllingeret a la Asien

Budding

Søndag

23.

Smørrebrød til frokost og Sankt Hans-menu til aften

 

Mandag

24.

Bøf Stroganoff

Ostebord med sylt

Tirsdag

25.

Hakkebøf med spidskål

Bananasplit

Onsdag

26.

Wok med kylling og kokos

Katrineblommer

Torsdag

27

Rødspættefilet med persillesovs

Hyttedessert

Fredag

28.

Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og sovs

Jordbær med fløde

Lørdag

29.

Kalkunkotelet med karry

Kokostærte

Søndag

30.

Oksegryde med asparges

Solbærsuppe

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies