Madplan april

menu-suppe

Ugedag

Dato

Hovedret

Forret/Dessert

Mandag

1.

Bankekød med mos

Bagt æblekage

Tirsdag

2.

Skinkegryde med pølser og ris

Lakrids

Onsdag

3.

Paneret multe med forårsgrønt

Frugtsalat

Torsdag

4.

Svinekæber med asiasisk twist

Appelsinfromage

Fredag

5.

Hakkebøf med løg og bønner

Blommetrifli

Lørdag

6.

Skinkesteg med ovnbagte kartofler

Rombudding

Søndag

7.

Kyllingelasagne med salat

Rabarbertærte

Mandag

8.

Tærtedag serveret med salat

Hyttedessert

Tirsdag

9.

Stegt flæsk med persillesovs

Marengsknas

Onsdag

10.

Laksedeller med urtesauce

Brownies med sylt

Torsdag

11.

Påskefrokost i hele huset

 

Fredag

12.

Sprængt oksebryst med peberrod

Rødgrød med fløde

Lørdag

13.

Pastaret med kalkun og grønt

Bagte pærer med creme

Søndag

14.

Kartoffelsalat med krydrepølser

Mousse

Mandag

15.

Brændende kærlighed

Frugtsuppe

Tirsdag

16.

Kylling adobo med nudler

Marcipanmums

Onsdag

17.

Torskefad med flødespinat

Profiteroles

Torsdag

18.

Oksefarsbrød med oliven og urtegulerødder

Ostebord

Fredag

19.

Carapulka (gryderet med cocktailpølser og bacon)

Is med vafler

Lørdag

20.

Rullesteg med svesker og grønt

Chokoladebudding

Søndag

21.

Svampesuppe

Stikkelbærgrød

Mandag

22.

Sur-sød kinagryde med urteris

Kokoscrumble

Tirsdag

23.

Tarteletter med høns i asparges

Gammeldags æblekage

Onsdag

24.

Æggekage med røget makrel

Hirsegrød

Torsdag

25.

Koteletter med æble og timian

Ananasfromage

Fredag

26.

Cajunkylling med coleslaw og både

Bananasplit

Lørdag

27.

Ribbensteg med ristet forårsgrønt

Pandekager med is

Søndag

28.

Millionbøf

Solbærsuppe

Mandag

29.

Lammekølle med løg og persille

Fuglereder

Tirsdag

30.

Frikadeller med hjemmelavet rødkål og sovs

Hindbærkongen

Bøgeskovhus Plejecenter

Lokalcenter Bøgeskovhus

Skovlundgårdsvej 55-57
8260 Viby
Tlf. 87 13 30 40

Centerchef: Jesper Westphal
Tlf. 22 40 11 42

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies