Bøgeskovhus Lokalcenter

Med sin smukke og fredelige beliggenhed tæt ved Bøgeskoven i den sydvestlige del af Viby er lokalcenter Bøgeskovhus med sine 70 pleje- og ældreboliger en attraktiv boligmulighed og et godt aktivitets- og samlingssted for borgere i Vibyområdet.

På Bøgeskovhus har vi fokus på det gode hverdagsliv for den ældre. I trygge og omsorgsfulde rammer udfyldes hverdagen af forskellige aktiviteter, som både er indholdsrige og sjove.

Vi holder store som små arrangementer og vi har en omfangsrig aktivitetsafdeling med korte og lange ture ud af huset, bankospil, herre- og damefrokoster, seniorklub, arrangementer med den nærliggende børnehave og meget andet.

Café Bøgen

Bøgeskovhus er det hyggelige hjem, hvor der er plads til, at man kan have besøg af sine familiemedlemmer. Hvis familien skal samles og fejre en af livets store fester, kan cafélokalerne lejes. Vores kok Michel Lamp kan også lejes til at stå for tilberedningen af maden.

Kontakt caféen for et tilbud her


Michel Lamp står for tilberedningen af den daglige mad. Nøgleordene er veltillavet og velsmagende mad som vejen til en øget livskvalitet i hverdagen for de ældre.

 

Få Michels opskrift på svinekæber her

 

Lokalcenter Bøgeskovhus

Lokalcenter Bøgeskovhus drives af Forenede Care i samarbejde med Aarhus Kommune. Forenede Care driver mere end 60 kommunale og egne plejecentre i Sverige inden for såvel ældreomsorg som socialomsorg.

Her henter du information

Bøgeskovhus Plejecenter

Lokalcenter Bøgeskovhus

Skovlundgårdsvej 55-57
8260 Viby
Tlf. 87 13 30 40

Centerchef: Jesper Westphal
Tlf. 22 40 11 42

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies