Pårørende

Vi har flere tilbud til pårørende i forbindelse med dit ophold hos os.

En hjerneskade påvirker ikke kun den ramte, men også de mennesker, som er tæt på. Som pårørende til en hjerneskadet kan du opleve reaktioner, som kan være svære at håndtere alene. På Ringstedhave har du som pårørende mulighed for at få viden og hjælp til at håndtere de følger, som en hjerneskade kan medføre i en familie.

Vi tilbyder samtaler med neuropsykolog, hvis der er behov for dette. Derudover er du som pårørende altid velkommen til at tale med vores personale. Vores socialrådgiver kan give råd og vejledning om økonomiske forhold og lignende.

Vores tilbud til pårørende er blandt andet:

  • Temaaftener om blandt andet hjernen og dens funktioner, skadesfølger, psykosociale følger, sproglige udfordringer, sorg, krise og en ny livssituation. På disse aftener har du også mulighed for at tale og erfaringsudveksle med andre pårørende
  • Individuelle samtaler
  • Hjælp til at genetablere fællesaktiviteter

Hold dig opdateret om temaaftener på Ringstedhaves opslagstavle.

Via vores samarbejde med Hjerneskadeforeningen har vi viden om de landsdækkende tilbud som foreningen har til hjerneskadede og deres pårørende.

Besøgstid:

På Ringstedhave har vi ikke faste besøgstider. Du er altid velkommen, men vil du være sikker på at din pårørende ikke er midt i en træning eller et hvil når du kommer, så er du velkommen til at ringe til os på 24 48 05 91.

Pårørende på Ringstedhave er velkomne

Det var dejligt at få lov til at sidde sammen med andre pårørende og mærke, at jeg ikke var den eneste, der går med de her tanker og følelser. At der er andre, der har det som mig

Pårørende til beboer med senhjerneskade Om Ringstedhaves Pårørendeaftener
Forløbsansvarlig neuropsykolog på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter, Louise Gade

Kontakt os

Er du pårørende er du velkommen til at ringe til os på tlf. 24 48 05 91 eller 24 48 07 51.

Ønsker du informationer om Ringstedhave eller at booke en plads kan du kontakte forløbsansvarlig neuropsykolog, Louise Gade, på tlf. 24 75 69 17 eller via mail.

Send e-mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies