Til borgere

Ringstedhave er et genoptræningsstilbud for borgere med følger efter erhvervet hjerneskade. Hjerneskaden kan være forårsaget af fx blødning eller blodprop i hjernen eller en ulykke.

Når du er indskrevet på Ringstedhave, vil du blive tilbudt træning over hele døgnet. Du vil blive tildelt et fast team med ergo- og fysioterapeuter, sygeplejerske og social- og sundhedsassistent. Træningen vil foregå dagligt af disse fagpersoner og personalet er uddannet i, at træne dig gennem alle dagens aktiviteter. Alle tilknyttes neuropsykolog. Huset rummer også talepædagog, hvis du har brug for det. Både neuropsykolog og talepædagog tilbyder undervisning/træning i sproglige og mentale færdigheder.

Rehabiliteringsindsatsen har altid borgeren i centrum. Det betyder, at dine mål og ønsker, er omdrejningspunktet for træningen. Hver 14. dag sættes der mål sammen med dit team, ud fra hvad du ønsker at træne på og blive bedre til.

Det er din hjemmekommune, der finansierer opholdet på Ringstedhave. Det sker hvis sygehuset udskriver dig med en genoptræningsplan på specialiseret niveau. Rehabiliteringsforløbet starter i umiddelbar forlængelse af din indlæggelse på sygehuset.

 

Et forløb hos os varierer i længde, alt mellem 4 uger og 6 mdr. Ringstedhave vil være i løbende dialog med din hjemkommune og dig, så vi sammen får sikret en god og tryg overgang, når du skal hjem.

 

På videoen herunder kan du høre om Peters genoptræningsforløb på Ringstedhave:

Forløbsansvarlig neuropsykolog på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter, Louise Gade

Kontakt os

Kontakt forløbsansvarlig neuropsykolog
Louise Gade
tlf. 24 75 69 eller via mail

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies