Værdier

Vores kerneværdier er vores fundament og de værdier vi bestræber os på at leve op til, både som personer og virksomhed.

Mission

”At yde omsorg og pleje for borgere i Danmark”

Vores formål er at levere den mest trygge, kvalitetsbevidste og innovative omsorg, pleje og rehabilitering for borgerne i Danmark. Det vil vi gøre gennem dedikerede og kompetente medarbejdere og høj faglig kvalitet.

Vision

”At være første valget / det foretrukne valg inden for kvalitetsbevidst og innovativ omsorg, pleje og rehabilitering”
Vi ønsker at blive første valget inden for omsorg, pleje og (specialiseret) rehabilitering ved at højne livskvaliteten for borgerne i Danmark gennem inddragelse, imødekommenhed og tryghed.

Værdier

I Forenede Care arbejder vi ud fra tre grundlæggende værdier, der sikrer den mest værdige omsorg og pleje af det enkelte individ. Det betyder, at vi har en ramme ud fra hvilken omsorgen varetages. Vi tager udgangspunkt i det enkelte individ, så denne føler medbestemmelse og selvstændighed.

 

Vores tre kerneværdier er:

  • Omtanke
  • Venlighed
  • Service
Omsorg skal varetages med omtanke. I Forenede Care viser vi omtanke ved altid at have individets behov, værdier og forudsætninger i tankerne. På denne måde hjælper vi den enkelte til at leve det liv, de gerne vil – et liv med værdighed. 

Hos Forenede Care mødes den enkelte og deres pårørende altid med venlighed. Gennem varme og respekt skaber vi en tillid og fortrolighed mellem individet, pårørende og plejegiver, hvilket sikrer en værdig behandling. Alle parter skal vide, at de er i trygge hænder, når de mødes af Forenede Care.

Det enkelte individ fortjener en service, der er tilpasset dem. For at sikre service af den højeste kvalitet, bestræber vi os på, at hver enkelt individ og dennes pårørende har en fast kontaktperson. Dette betyder, en større indsigt i det enkelte individ, behov og forudsætninger.

 

Kontakt Forenede Care

Forenede Care

Buddingevej 312-316
2860 Søborg
Tlf. 39 69 50 50

Send e-mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies