Værdier

Vores værdier giver mulighed for at borgeren kan leve livet ud fra egne interesser og bestemme over sit eget liv. Vores borgere skal have en god og meningsfuld hverdag.

Vision

Vi vil være det bedste sted at bo og arbejde.

Mission

At yde omsorg og pleje for borgere i Danmark. Vi holder øje med det næste nye, og er klar til at skubbe til, hvad fremtidens grænseløse og godhjertede omsorg er.

Værdier

Vores værdier afspejler det, vi står for og måden, hvorpå vi arbejder. Værdierne bidrager til, at Forenede Care er en attraktiv arbejdsplads, en troværdig samarbejdspartner og et trygt og godt sted at bo.

Værdierne:

 • Værdig
 • Tryg
 • Reel
 • Værdig

   

  Hos Forenede Care behandler vi vores medmennesker og hinanden med værdighed. Det betyder, at vi ser det enkelte individ, som et selvstændigt menneske, der fortjener respekt. Vi interesserer os oprigtigt for vores beboere og lytter til deres livshistorie – og det liv, de gerne vil leve, når de bor hos os.

   

  Tryg

   

  Det være både udfordrende og utrygt at skulle flytte fra sit hjem og sin familie i en kortere eller længere periode. Vi er Forenede Care, og vi er specialister i professionel omsorg, pleje og rehabilitering. Hos os oplever vores beboere og samarbejdspartnere tryghed hele vejen rundt. Vi giver beboerne en indholdsrig hverdag, som passer til den enkeltes behov og drømme.

   

  Reel

   

  Hos Forenede Care gør vi, hvad vi siger og siger, hvad vi gør. Vi er løsningsorienterede, reelle og giver hinanden plads til at afprøve nye ideer. Det gør vi uden at gå på kompromis med omsorgen, trivslen og fagligheden. Vi arbejder med gennemskuelige processer og gennemtestede procedurer. Du kan regne med os.

   

Forenede Care uopfordrede ansøgninger

Kontakt Forenede Care

Tlf. nr. 39 69 50 50

Send e-mail