Med hjertet i centrum

Med hjertet i centrum. Det har været Forenede Cares slogan siden sommeren 2019. Sloganet blev foreslået af en ansat hos Forenede Care efter en konkurrence, hvor alle medarbejdere kunne komme med deres egne forslag.

I sommeren 2019 afholdte ledelsen i Forenede Care en konkurrence hvor alle medarbejderne kunne komme med forslag til nyt slogan. Der var mange gode og kreative bud at vælge imellem, så to slogans blev udvalgt som finaledeltagere: Faglighed & Hjerterum og med hjertet i centrum. De to slogans blev sendt til afstemning hos alle medarbejderne, og med hjertet i centrum vandt stort.

Forenede Care - med hjertet i centrum logo 

Med hjertet i centrum er varemærkeregistreret.

Jeg er rigtig glad for sloganet med hjertet i centrum, da jeg elsker dobbelttydningen med hjertet. Det var vigtigt for os i ledelsen, at sloganet også omfavner de bløde værdier og omsorg, da det udover vores medarbejderes stærke faglighed, er noget der ligger i vores DNA. Samtidig har vi siden 2018 haft et hjerte i vores logo som vi gerne vil have endnu mere frem. Ved 'med hjertet i centrum' har vi et nyt slogan, som er sigende for vores værdier og arbejde.

Stine Louise Eising von Christierson Adm. direktør, Forenede Care A/S
Forenede Care uopfordrede ansøgninger

Kontakt Forenede Care

Tlf. nr. 39 69 50 50

Send e-mail