En familie-ejet koncern

Vi er en familieejet virksomhed som lægger stor værdi i at personale og medarbejdere omfavner begreber som omtanke, venlighed og service.

Forenede Care indgår i Forenede Koncernen, som er en dansk familieejet virksomhed inden for facility service og health care.

Vi er cirka 8.000 ansatte, som sammen arbejder for nogle af Danmarks og Sveriges største virksomheder. Vores kunder består af både offentlige og private virksomheder samt privatpersoner.

Vi ved, at det er vigtigt med tilfredse kunder. Og det er kun med vores medarbejderes store engagement og hjælp at vi kan beholde vores glade kunder. Derfor lægger vi stor vægt ved medarbejdertilfredshed, uddannelse og produktudvikling.

En nordisk servicekoncern

Der er store fordele ved at virke i flere lande. I Sverige er Förenade Care en stor spiller på det svenske omsorgsmarked. Med over 2.500 medarbejdere, er de nu et af de største private omsorgsvirksomheder i Sverige. Förenade Care driver cirka 50 plejecentre, hjemmepleje, vårdcentral og social omsorg. De erfaringer som Förenade Care erhvervet i Sverige siden starten i 1998, kan vi i Danmark drage stor nytte af på det danske marked.

Vidensdeling på tværs af landene fungerer på samme måde mellem vores facility service virksomheder. I Danmark har vi snart 60 års erfaring på facility service markedet, og flere af vores kunder påskønner muligheden for at have tilgang til samme gode service hos deres svenske virksomheder som de har hos de danske.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies