Forenede Koncernen

Forenede Care indgår i Forenede Koncernen, som er en dansk familieejet virksomhed inden for facility service og health care.

Forenede Care er en 100% danskejet familievirksomhed, der bidrager med professionel pleje og omsorg samt specialiseret rehabilitering inden for service- og sundhedsloven i privat regi og i offentlig privat samarbejde. Vi er en del af Forenede koncernen.

Forenede koncernen har udviklet sig til en af Nordens førende service- & omsorgskoncerner. Stifter af koncernen, Peer C. Krogh startede i 1957 sin virksomhed med spand, klud og konfirmationscykel for at cykle rundt i Københavnsområdet og pudse vinduer.

Forenede Koncernens grundlægger Peer Krogh

Peer C. Krogh, Forenede Koncernens grundlægger

I dag består Forenede A/S af ca. 9.000 dedikerede medarbejdere, som dag og nat servicerer hundredtusindvis af danskere og svenskere med blandt andet rengøring, pleje og omsorg, vinduespolering, kantineløsninger og hospitalsdrift.

Til trods for at Forenede Care er en del af en stor koncern er familiefølelsen mærkbar. Familien er stadig særdeles engageret i driften.

Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt fra driften til bestyrelsen. Alle arbejder sammen om, at Forenede Care leverer en god kvalitet, i alt hvad vi leverer.

En nordisk servicekoncern

Der er store fordele ved at virke i flere lande. I Sverige er Förenade Care en stor spiller på det svenske omsorgsmarked. Med over 2500 medarbejdere er de nu et af de største private omsorgsvirksomheder i Sverige. Förenade Care driver cirka 60 plejecentre, hjemmepleje, vårdcentral og social omsorg. De erfaringer som Förenade Care har erhvervet i Sverige siden starten i 1998, drager vi i Danmark stor nytte af på det danske marked.

Forenede Koncernens logo

Forenede Koncernen

Buddingevej 312-316
2860 Søborg
Tlf. nr. 39 69 50 50

Send mail