Forenede Care er en 100% danskejet familievirksomhed, der bidrager med professionel pleje og omsorg samt specialiseret rehabilitering inden for service- og sundhedsloven i privat regi og i offentlig privat samarbejde. Vi er en del af Forenede koncernen.

Historien går tilbage til 1998, hvor vi overtog driften af Malmös næststørste plejecenter, Segevångsgården. Med tiden voksede antallet af plejecentre drevet af Förenade Care A/B, og er nu oppe på 60 centre.

I Danmark blev der i 2002 indført frit valg af plejehjemsplads, og i 2003 frit valg af hjemmepleje, herunder personlige pleje, hjælp til praktiske opgaver i hjemmet, madservice med videre. Fritvalgsordningen for praktisk hjælp og personlig pleje åbnede nye muligheder for health care i Danmark.

Med erfaringerne fra Sverige begyndte Forenede Care A/S at opstarte og overtage drift af plejecentre i tæt samarbejde med danske kommuner.  Alle vores nuværende kontrakter med drift af plejecentre for kommunerne er blevet forlænget, og vi har et godt samarbejde med disse kommuner.

I øjeblikket driver Forenede Care Lokalcenter Bøgeskovhus i Aarhus Kommune, Langagergård Plejecenter i Greve Kommune og Kastaniely Plejecenter i Holbæk Kommune.

Foruden plejecentre driver vi hjemmepleje, Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter og Privathospitalet Danmark.

Hensigten med frit valg i ældreplejen er netop at imødekomme fremtidens udfordringer. Grundlæggende handler det frie valg om at øge kvaliteten gennem konkurrence samt sikre borgerne et mere mangfoldigt udbud af plejehjem og hjemmepleje, som de ældre kan vælge imellem.

Stine Louise Eising von Christierson Administrerende direktør, Forenede Care A/S
Forenede Care - med hjertet i centrum logo

Forenede Care

Forenede Care og Forenede koncernen har sit hovedsæde i Søborg:

Buddingevej 312-316
2860 Søborg
Tlf. 39 69 50 50

Send e-mail

Stine Louise Eising von Christierson

Administrerende Direktør hos Forenede Care

Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter

Specialiseret rehabilitering af senhjerneskadede

Ringstedhave tilbyder i samarbejde med kommunerne borgere med erhvervet hjerneskade en optimal indsats, målrettet støtte og et specialiseret rehabiliteringsforløb, som lever op til Sundhedsstyrelsens krav og vejledninger.

Læs mere om Ringstedhave her

Privathospitalet danmark

Privathospital

Forenede Care driver også PrivatHospitalet Danmark, som har eksisteret siden 1991, og tilbyder behandling indenfor over 27 specialområder. PrivatHospitalet Danmark ligger i Charlottenlund uden for København.

PrivatHospitalet Danmark