Forenede Care

Forenede Care er en del af Forenede koncernen og tager sig af omsorg og pleje. Det startede i Sverige med Förenade Care A/B og senere i Danmark som Forenede Care A/S.

Forenede Care er en 100% danskejet familievirksomhed, der bidrager med professionel pleje og omsorg samt specialiseret rehabilitering inden for service- og sundhedsloven i privat regi og i offentlig privat samarbejde. Vi er en del af Forenede koncernen.

Historien går tilbage til 1998, hvor vi overtog driften af Malmös næststørste plejecenter, Segevångsgården. Med tiden voksede antallet af plejecentre drevet af Förenade Care A/B, og er nu oppe på 60 centre.

I Danmark blev der i 2002 indført frit valg af plejehjemsplads, og i 2003 frit valg af hjemmepleje, herunder personlige pleje, hjælp til praktiske opgaver i hjemmet, madservice med videre. Fritvalgsordningen for praktisk hjælp og personlig pleje åbnede nye muligheder for health care i Danmark.

Med erfaringerne fra Sverige begyndte Forenede Care A/S at opstarte og overtage drift af plejecentre i tæt samarbejde med danske kommuner.  Alle vores nuværende kontrakter med drift af plejecentre for kommunerne er blevet forlænget, og vi har et godt samarbejde med disse kommuner.

I øjeblikket driver Forenede Care Lokalcenter Bøgeskovhus i Aarhus Kommune, Langagergård Plejecenter i Greve Kommune og Kastaniely Plejecenter i Holbæk Kommune. 

Foruden plejecentre driver vi hjemmepleje, Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter og Privathospitalet Danmark.

Forenede Care A/S i tal

CVR. nr. 36150513
P-nr. 1001742145
EAN nr. 579 000 168 7274

Kontakt Forenede Care

Forenede Care

Forenede Care og Forenede koncernen har sit hovedsæde i Søborg:

Buddingevej 312-316
2860 Søborg
Tlf. 39 69 50 50

Send e-mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies