Rekrutteringsprocessen

Vi lægger stor vægt på at foretage et grundigt og professionelt rekrutteringsarbejde, når vi ansætter nye medarbejdere i Forenede Care. Det skylder vi både kandidaterne og os selv.

Om rekrutteringsprocessen

Når vi søger en ny medarbejder, starter vi med at rekruttere internt i Forenede Koncernen. Såfremt der ikke skulle være en passende intern kandidat til den ledige stilling, annoncerer vi efter en ny medarbejder. Det er vigtigt for os at vi finder den bedst egnede kandidat til jobbet, og vi vurderer såvel dine faglige kompetencer som dine personlige egenskaber.

Stillingsannoncer

Alle ledige stillinger annonceres på vores hjemmeside, og ofte også på online jobdatabaser og de sociale medier. Når du skriver din ansøgning og dit CV beder vi dig skræddersy disse til netop det job du søger, for at vi bedre kan vurdere hvordan du passer til den givne stilling.

Efter ansøgningsfristens udløb

Når vi har modtaget din ansøgning, får du inden en uge en bekræftelse på modtagelsen af denne. Blandt alle de modtagne ansøgninger vælger på baggrund af kvalifikationer og erfaringer de 5-7 personer ud, som vi ønsker skal komme til et første interview.

Interview og personlighedstest

Ved første interview fokuserer vi på din faglighed og eventuelle uddannelse, samtidigt med at du får mere information om koncernen og selve jobbet. Går du videre indkaldes du til næste samtale, og der koncentrerer vi os om dine personlige kompetencer og hvor egnet du er til netop den rolle, jobbet kræver af dig. Som et supplement til interviews benytter vi os af en personlighedstest.

Udvælgelse og valg

Det som slutteligt ligger til grund for vort valg af en bestemt kandidat, er en kombination af dine kvalifikation og det indtryk, vi har fået af dig under vores interviews.

Introduktion og kontinuerlig medarbejderudvikling

Introduktion af nyansatte planlægges af de nærmeste kolleger og personaleafdelingen, som udarbejder et introduktionsforløb til den første tid i koncernen. En løbende opfølgning af jobbet sker gennem udviklingssamtaler mellem dig og din nærmeste chef.

Kontakt Forenede Care

Forenede Care

Forenede Care og Forenede koncernen har sit hovedsæde i Søborg:

Buddingevej 312-316
2860 Søborg
Tlf. 39 69 50 50

Send e-mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies