Om at arbejde for Forenede Care

En moderne pleje- og omsorgsvirksomhed med plads til udvikling.

Nærhed til medarbejderen

Når du er en del af Forenede Care, er du en del af Forenede Koncernen. Du bliver en del af en familie, hvor nærhed er den drivende kraft.

Vi er et af Nordens førende serviceselskaber inden for Facility Service og Health Care, men vi har ikke glemt de værdier, som gør os til hvem vi er.

Vi er en familieejet virksomhed, hvor vi bekymrer os om hinanden og om hvordan vi trives. Vi omfavner og respekterer hinanden og vores forskellighed. Du bliver en del af en organisation, der ved at vores medarbejdere er den vigtigste ressource vi har. 

Godt arbejdsmiljø er sund fornuft

Vi tror på at det sociale samvær er vigtigt for hvordan du trives på din arbejdsplads. Derfor arrangerer vi alt fra fælles koncertbesøg til sommerfester, udflugter og julefester. Disse aktiviteter er altid værdsatte. Også i hverdagen lægger vi vægt på at der er tid til social omgang og tid til at tale med andre mennesker.

Forenede Care har en udførligt beskrevet personalepolitik og arbejdsmiljøpolitik. Medarbejdernes trivsel er en af ledernes vigtigste opgaver, som vi måler og følger op på med medarbejdertilfredshedsundersøgelser.

Overenskomster 

Hovedparten af vores medarbejdere er ansat på overenskomst. Det gælder social- og sundhedsmedarbejderne, sygeplejerskerne, terapeuterne, ejendomsfunktionærerne og køkkenpersonalet.

Faggrupper hos Forenede Care

Forenede Care beskæftiger en lang række faggrupper, der alle er vant til at yde professionel sundhedspleje og service: Fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, sosu-assistenter, sosu-hjælpere, pædagoger, neuropædagoger, servicemedarbejdere, neuropsykologer, talepædagoger, socialrådgivere, aktivitetsmedarbejdere og pedeller. I vores køkkener har vi ligeledes kokke og køkkenassistenter ansat.

Forenede Care uopfordrede ansøgninger

Kontakt Forenede Care

Tlf. nr. 39 69 50 50

Send e-mail