Vores opslåede stillinger

Kom og bliv vores nye kollega

I Forenede Care har vi brug for mange forskellige faggrupper indenfor plejeområdet, bl.a. fysioterapeuter, sygeplejersker, talepædagoger, social- og sundhedsassistenter og administrative medarbejdere.

Kun med vores medarbejderes store engagement og indsats kan vi beholde vores kunder. Derfor lægger vi i Forenede Care stor vægt på medarbejdertilfredshed, uddannelse og produktudvikling.

Se alle ledige stillinger her

søg uopfordret

Har vi ikke dit drømmejob ledigt lige nu?

Forenede Care har løbende brug for nye og dygtige medarbejdere med hjertet på rette sted.

Har vi ikke en ledig stilling, der passer til dine kvalifikationer, så kan du søge uopfordret her.

At arbejde hos os

En arbejdsplads med nærhed og trivsel

Når du er en del af Forenede Care, er du en del af Forenede Koncernen. Du bliver en del af en familie, hvor nærhed er den drivende kraft.

Vi er et af Nordens førende serviceselskaber inden for Facility Service og Health Care, men vi har ikke glemt de værdier, som gør os til hvem vi er. Vi er en familieejet virksomhed, hvor vi bekymrer os om hinanden og om, hvordan vi trives. Vi omfavner og respekterer hinanden og vores forskellighed. Du bliver en del af en organisation, der ved at vores medarbejdere er den vigtigste ressource vi har. 

Vi tror på, at det sociale samvær er vigtigt for hvordan du trives på din arbejdsplads. Derfor arrangerer vi alt fra fælles koncertbesøg til sommerfester, udflugter og julefester. Disse aktiviteter er altid værdsatte. Også i hverdagen lægger vi vægt på at der er tid til social omgang og tid til at tale med andre mennesker.

Forenede Care har en udførligt beskrevet personalepolitik og arbejdsmiljøpolitik. Medarbejdernes trivsel er en af ledernes vigtigste opgaver, som vi måler og følger op på med medarbejdertilfredshedsundersøgelser.