Vores medarbejdere er beboerne og de pårørendes tryghed for korrekt pleje og omsorg

Vi er stolte over vores personale og det arbejde, som de udfører. Forenede Cares medarbejdere er meget dedikerede, og udfører deres arbejde med stor omhu og omsorg for den enkelte beboer og sørger for både pleje og trivsel på plejecentrene.

Forenede Care

 

Kompetente og tilfredse medarbejdere

Vi gør meget for at øge tilfredsheden blandt personalet og sørger for, at de har de kompetencer, der skal til for at udføre deres arbejdsopgaver.

Vores opmærksomhed er også rettet mod, at de pårørende har det godt med vores personale, så de kan være trygge ved, at vi udfører vores arbejde korrekt og leverer den forventede kvalitet i ældreplejen.

Personalet i Forenede Care har en bred erfaring og er typisk uddannede som social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Nyuddannet personale har altid en kollega med flere års erfaring ved sin side.

Den samme kontaktperson, hver gang

Hver beboer har en kontaktperson tilknyttet, som er ansvarlig for beboerens pleje, rengøring af bolig, indkøb og lignende. Kontaktpersonen er også de pårørendes kontakt og informerer omkring for eksempel beboerens medicinske situation.

Fællesskab og samhørighed

Kun med gode medarbejdere kan vi opnå den kvalitet på vores plejecentre, som vi ønsker.
Engagerede medarbejdere er vores stærkeste konkurrenceparameter i forhold til de offentlige tilbud

Kontakt Forenede Care

Forenede Care

Forenede Care og Forenede koncernen har sit hovedsæde i Søborg:

Buddingevej 312-316
2860 Søborg
Tlf. 39 69 50 50

Send e-mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies