Lev livet hos os

Forenede Care støtter hver enkelt beboer til at leve det liv, de holder af.

Forenede Care

 

Velkommen til Forenede Cares plejecentre

Når vores beboere flytter ind på et af vores plejecentre, har de både forventninger og håb til, hvad det indebærer, men også en del krav til, hvordan det skal være. Vi vil give vores beboere mulighed for fortsat at leve det liv, de holder af at leve. Vi lytter til vores beboere, og vi har forberedt os i flere år til nye krav og forventninger, som stilles til plejesektoren i dag. Generationerne som flytter på plejecentre nu, har levet et rigt liv med mange muligheder, og det skal de blive ved med.

Vi ved, at der skal mere til at fylde en hverdag end eftermiddagskaffe og dansktop i højtalerne, og vi er klar til at møde de krav, vores beboere stiller til os.

Vi ser hele dit liv

Vi har alle vores egne forventninger til og drømme om, hvad livet skal indeholde. Nogle drømme holder livet ud, andre opgiver vi henad vejen. Der kommer en tid, hvor det liv, vi har foran os ikke er lige så langt, som det vi har bag os, men det har stadigvæk samme værdi. Derfor byder vi vores beboere velkommen til Forenede Care med et løfte om, at vi ser hele dig med både de år, du har foran dig, men også alle dem du har levet.

Kontakt Forenede Care

Forenede Care

Forenede Care og Forenede koncernen har sit hovedsæde i Søborg:

Buddingevej 312-316
2860 Søborg
Tlf. 39 69 50 50

Send e-mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies