forenede care

Der findes et alternativ

Hvem skal drage omsorg for dine forældre, når de flytter på plejecenter? Står du på venteliste til en operation på et offentligt hospital? Eller måske er du pårørende til en af de cirka 20.000 danskere, der hvert år bliver diagnosticeret med en erhvervet hjerneskade og som nu skal rehabiliteres? Eller arbejder du selv indenfor pleje- og omsorgssektoren er nysgerrig på at vide mere om Forenede Care som arbejdsplads?

Forenede Care er en engageret del af en familieejet og dansk baseret virksomhed, som blandt andet vægter nærhed til ledelsen højt og en professionel, omsorgsfuld og engageret indgang til vores kunder og omverden.

Holbæk Huskeuge

”Musikken er det sidste man glemmer”

Reportage: Kastaniely Plejecenter i Holbæk Kommune har i anledning af Huskeugen 2019 holdt deres tilbagevendende aktivitet erindringsdans i uge 38. Huskeugen skal sætte fokus på og skabe mere viden om demens. Kastaniely Plejecenter har netop gode erfaringer med at få beboere med demens til at deltage i erindringsdansen. Musikken og dansen vækker gode minder fra tidligere i livet.

Læs mere om Kastaniely Plejecenters erfaringer med erindringsdans.

med hjertet i centrum

Forenede Care har fået nyt slogan

Med hjertet i centrum. Det er Forenede Cares nye slogan. Sloganet blev foreslået af en ansat hos Forenede Care efter en konkurrence, hvor alle medarbejdere kunne komme med deres egne forslag.

Læs mere om Forenede Cares nye slogan.

Innovation

Virkelige oplevelser i virtuelle rum for ældre og demente

En knuthenborgsafari, en vandretur i Kongenshave eller en flyvetur over land og vand. Alt sammen uden at forlade opholdsstuen. Det er virkeligheden for Langagergård Plejecenters mere end 80 beboere, der siden juni har haft mulighed for at tage på virtuelle udflugter – både alene og sammen med andre.

Læs mere om VR her

Orangeri med sanseligt indhold

Langagergård Plejecenter forlænger sommeren

Forårsfornemmelser, tre-retters menu og danseglade gæster. Det var rammen for ugens onsdag på Langagergård Plejecenter i Karlslunde ved Greve, hvor mere end 120 beboere, pårørende og frivillige var samlet.

Læs mere om indvielsen her

 
Privathospitalet danmark

Privathospital

Forenede Care driver også PrivatHospitalet Danmark, som har eksisteret siden 1991, og tilbyder behandling indenfor over 27 specialområder. PrivatHospitalet Danmark ligger i Charlottenlund uden for København.

PrivatHospitalet Danmark

Plejecentre

Vi vil først og fremmest skabe et hjem for de ældre

Når man vælger Forenede Care, er man sikret en hverdag, hvor der bliver lyttet til den enkeltes behov, og hvor man har en høj grad af selvstændighed, medbestemmelse og frihed til at få sine behov opfyldt.
Vi ser ikke kun det ældre menneske, vi ser hele det liv dette menneske har levet - med minder, ønsker og lyst til at leve et godt liv.

Mere om at bo hos os


det skal dufte af mad

God ernæringsrigtig og hjemmelavet mad på plejecentrene

Vi gør en dyd ud af at gøre hvert måltid til noget særligt, og derfor fører vi pædagogiske måltider, hvor personale og beboere spiser sammen. Det stimulerer og styrker nemlig det sociale samvær og motiverer lysten til at spise.

Mere om vores mad

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies