Pårørende og venner til Forenede Cares beboere er altid velkomne

Vores plejecentre er åbne og vores beboeres familie og venner er hjerteligt velkomne - altid.

sommerfest

Fællesspisning, sommerfester, fødselsdage og bare en søndagseftermiddag med familien. Plejecentret er beboerens hjem, og venner og pårørende er altid velkomne at deltage i et arrangement eller bare kigge forbi. Der er altid plads til en mere i fællesskabet, rundt om spiseborder eller til vores fester.

Vi oplever, at det giver stor værdi for vores beboere at være vært for eget arrangement. Det er dejligt at være fælles omkring et veltilberedt måltid eller kunne invitere til en sjov sommerfest med ponyridning for børnebørnene og hygge på terrassen. Til disse arrangementer har både beboere, pårørende og personale det rigtigt sjovt sammen.

Omtanke og ansvar

Når man vælger Forenede Care, er brugerne sikret en hverdag, hvor der bliver lyttet til den enkeltes behov, og hvor man har en høj grad af selvstændighed, medbestemmelse og frihed til at få sine behov opfyldt.

Forenede Care uopfordrede ansøgninger

Kontakt Forenede Care

Tlf. nr. 39 69 50 50

Send e-mail
Lækker mad på Lokalcenter Bøgeskovhus i Viby J

Café Bøgen på Bøgeskovhus

Vores køkkenchef, Michel Lamp, står for tilberedningen af den daglige mad i Café Bøgen. Nøgleordene er veltillavet og velsmagende mad som vejen til øget livskvalitet i hverdagen for vores beboere og gæster.

Bøgeskovhus er det hyggelige hjem, hvor der er plads til, at man kan have besøg af sine pårørende. Hvis familien og venner skal samles og fejre en af livets store fester kan Café Bøgens selskabslokaler udlejes. Michel kan også lejes til at stå for tilberedningen af maden.

Kontakt gerne Michel og Café Bøgen for et tilbud.