God og ernæringsrigtig mad

Vi gør en dyd ud af at hvert måltid skal være noget særligt, derfor spiser vores beboere og personale sammen. På denne måde skaber vi en følelse af hjemlighed og fremmer lysten til at spise.

Duften af mad

Åbne køkkener, hvor beboere kan være med til at koordinere middagene, er med til at sprede duften af mad på gangene, og duften øger appetitten hos de ældre. Det er vitalt for os, at tænke i baner, hvor maden skal være næringsrigtig og hjælpe beboere på benene igen efter sygdom.

Vi stiller store krav til, at de råvarer som anvendes, er baseret på et ernæringsmæssigt grundlag og med bæredygtighed for øje.

Vores dygtige køkkenfolk føler en faglig forpligtelse til at have styr på alle forhold omkring håndtering af råvarerne, hygiejnen og rengøringen.

Det store fokus på mad og ernæring har medvirket til, at alle vores plejecentre har opnået elitestatus hos Fødevarestyrelsen.

Omtanke og ansvar

Når man vælger Forenede Care, er brugerne sikret en hverdag, hvor der bliver lyttet til den enkeltes behov, og hvor man har en høj grad af selvstændighed, medbestemmelse og frihed til at få sine behov opfyldt.

Kontakt Forenede Care

Forenede Care

Forenede Care og Forenede koncernen har sit hovedsæde i Søborg:

Buddingevej 312-316
2860 Søborg
Tlf. 39 69 50 50

Send e-mail
Maden på plejecentrene

Lækker mad er også livskvalitet

Lækker og ernæringsrigtig mad på Forenede Cares plejecentre

Lækker gourmet kylling

Skinker lavet på Cafe Bøgen på Localcenter Bøgeskovhus

Mad på Forenede Care

Paella på Cafe Bøgen på Lokalcenter Bøgeskovhus

Rugbrødslagkage

Køkkenleder på Langagergård Plejecenter

Lækker kage fra Langagergård Plejecenters køkken