At rejse er at leve

Vi gør os umage for, at vores beboere kan leve livet fuldt ud, så længe de bor hos os. Derfor tager vi gerne på ferie, når vi har mulighed for det. Vi har været på både Mallorca, Tenerife og Malta, og ferierne nydes til fulde af vores beboere.

Forenede Care rejser

Vi rejser hvert år med vores beboere til sydens sol, hvor alle er velkomne og ingen er for svækkede til at tage med. Vi har fuld tilmelding til disse rejser og må indimellem tage af sted to gange pr år, for at alle dem, der vil ud at rejse, også kommer det.

Malta

Gennemsnitsalderen på beboerne, der tog med på en tur til Malta var 81 år, flere af dem med demens og andre aldersbetingede sygdomme. Fem af beboerne var faste kørestolsbrugere, ligesom otte af dem havde brug for at blive transporteret rundt i transportkørestole.

Men det er ikke forhold, som står i vejen for at drage ud af landet og lade beboerne opleve den rigtige feriestemning udenfor plejecenteret.
Først og fremmest kræver det viljen og lysten hos ledelsen og personalet til at gøre det. Når den er til stede, er det udelukkende et spørgsmål om god planlægning op til rejsen og at feriere på et sted med de rigtige faciliteter.

Ferie, palmer og havudsigt

Omtanke og ansvar

Når man vælger Forenede Care, er brugerne sikret en hverdag, hvor der bliver lyttet til den enkeltes behov, og hvor man har en høj grad af selvstændighed, medbestemmelse og frihed til at få sine behov opfyldt.

Forenede Care uopfordrede ansøgninger

Kontakt Forenede Care

Tlf. nr. 39 69 50 50

Send e-mail
Forenede Cares beboere og medarbejdere på ferierejse

Ferie når det er bedst

Rejserne er med til at ryste personalet og de ældre sammen. På rejserne lever beboerne og medarbejderne sammen 24 timer i døgnet, og personalet bliver bevidste om nye forhold omkring beboerne. Viden som de tager med sig hjem og kan bruge i dagligdagen på plejecenteret.