Aktiviteter og frivillige

Forenede Cares plejecentre summer af liv og glæde. Vi tilrettelægger altid vores aktiviteter ud fra vores beboeres ønsker og funktionsniveau. Jævnligt bidrager frivillige med at give beboerne nogle ekstra oplevelser.

Aktiviteter

Indflytningssamtalen sikrer forventningsafstemning

Vores aktivitetsmedarbejdere koordinerer de daglige aktiviteter og deltager også til beboerens indflytningssamtale. Formålet er, at aktivitetsafdelingen fra starten kender beboerens livshistorie og interesser og tilrettelægger aktiviteter efter dette. Derved bliver samarbejdet med beboeren styrket. Samtidig er det også med at hjælpe personalet med at opdyrke venskaber på tværs, da de kender til beboernes fælles interesser. Det kan skabe nye venskaber på plejecenteret og give mulighed for at danne små grupper med beboere, som har samme interesser.

Vi har stor erfaring med at have frivillige tilknyttet vores centre. De yder en kæmpe indsats og er med til at give beboerne nogle gode og meningsfulde oplevelser i dagligdagen i tæt samarbejde med vores lønnede aktivitetsmedarbejdere.

Aktivitetsmedarbejderne og de frivillige skaber liv og oplevelser

De frivillige gør det muligt for os at afvikle flere aktiviteter på samme tid, så vi kan tilgodese så mange beboeres ønsker som muligt.

De frivillige er sammen med aktivitetsmedarbejderne med til at sørge for, at vores beboere kan komme ud på dejlige cykelture flere gange om ugen, at der altid er en frisk dansepartner til rådighed, når vi en gang om ugen har erindringsdans, at flere kan få ordnet negle og masseret hænder til vores damehygge, at der er nogen at spille billard med til herrehygge, at der bliver afholdt gymnastik samtidig med, at der bliver spille petanque i haven. Og at alle - også dem som har brug for hjælp - kan også deltage ved det ugentlige banko samt ture til stranden, i Tivoli, på Bakken eller over og besøge et af vores andre plejecentre.

Højtider og festligt lag

Foruden de daglige aktiviteter, så afholder centrene også deres faste årlige fester for beboerne og deres pårørende, som for eksempel påskefrokost, julefrokost og oktoberfest.

Oktoberfest hos Forenede Care

Vil du være frivillig?

Vi tager jævnligt nye frivillige kræfter ind.
Er du interesseret i at byde ind, så kontakt det plejecenter, du vil arbejde på. Du kan også skrive en mail til Forenede Care:

Send mail

3 plejecentre

Forenede Care driver 3 plejecentre i Danmark: Lokalcenter Bøgeskovhus ved Viby J. nær Aarhus, Hiort Lorenzen Plejecenter i Haderslev og Langagergård Plejecenter i Karlslunde nær Greve.

Torvedag hos Forenede Care

Torvedag - åbent hus på plejecenteret

Til vores store torvedag bliver plejecenteret åbnet for alle som har lyst til at komme forbi. Her er der opstillet boder, lækker grillmad og sørget for diverse underholdning til både store og smås fornøjelse.