Velkommen til Forenede Cares plejecentre

Lev livet hos os

Når vores beboere flytter ind på et af vores plejecentre, har de både forventninger og håb til, hvad det indebærer, men også en del krav til, hvordan det skal være. Vi vil give vores beboere mulighed for fortsat at leve det liv, de holder af at leve. Vi lytter til vores beboere, og vi har forberedt os i flere år til nye krav og forventninger, som stilles til plejesektoren i dag. Generationerne som flytter på plejecentre nu, har levet et rigt liv med mange muligheder, og det skal de blive ved med.

Vi ved, at der skal mere til at fylde en hverdag end eftermiddagskaffe og dansktop i højtalerne, og vi er klar til at møde de krav, vores beboere stiller til os.

Vi ser hele dit liv og støtter hver enkelt til at leve det liv, de holder af.

Vi har alle vores egne forventninger til og drømme om, hvad livet skal indeholde. Nogle drømme holder livet ud, andre opgiver vi henad vejen. Der kommer en tid, hvor det liv, vi har foran os ikke er lige så langt, som det vi har bag os, men det har stadigvæk samme værdi.

Derfor byder vi vores beboere velkommen til Forenede Care med et løfte om, at vi ser hele dig med både de år, du har foran dig, men også alle dem du har levet.

Video

Hvordan det er at bo på et Forenede Care plejecenter

Økologi på Café Bøgen

På Bøgeskovhus finder man køkkenchef Michel Lamp

Michel Lamp står for tilberedning af den daglige mad i Café Bøgen, hvor pårørende og beboere også kan holde fester og fødselsdage.

Caféen er åben for alle, og nøgleordene er veltilberedt, bæredygtig og velsmagende økologisk mad.

Selvfølgelig med en Elite-Smiley som kvalitetsbevis.

Læs mere om Café Bøgen.