Om Jesper

Her kan du læse om Jesper Westphal, der er centerchef på Lokalcenter Bøgeskovhus med en baggrund som fysioterapeut og små børn derhjemme, er der gang i den hele tiden.

Jeg hedder Jesper Westphal og er ansat ved Forenede Care, som centerchef på Bøgeskovhus, Viby J. Jeg har været ansat siden 2018.

Siden 2009 har jeg været uddannet fysioterapeut og arbejdet indenfor det medicinske speciale. Arbejdet med mennesker er meget spændende og givende. Jeg sætter en ære i at møde patienten/borgeren i øjenhøjde, og sammen nå til et ønsket mål. Det er også grundet til at jeg nu sidder i den stilling jeg gør i dag. Det er en position, hvor jeg virkelig føler jeg kan gøre en forskel på mange områder og for rigtig mange mennesker. Det giver glæde i min hverdag.

Jeg er oprindeligt fra Københavnsområdet, men har en jysk kone, hvorfor vi nu er landet i det jyske. Jeg har to mindre børn på 3 og 6 år, hvor den ældste lige er startet i skole, så når jeg ikke er på Bøgen, så står den på hygge med familien.

Jeg er udemennesker og har svært ved at sidde helt stille. Hjemme går der meget tid i haven eller leg med ungerne. Når jeg nyder en stille stund alene, er det ofte med en fiskestang i hånden ved noget vand. Om det er sø, å eller strand er ikke så vigtigt.

På den aktive del spiller jeg badminton et par gange om ugen. Her sidder jeg som seniorudvalgsformand og bestyrelsesmedlem. Igen må jeg sande, at jeg har svært ved at deltage til noget, uden at have muligheden for indflydelse.

Jesper Westphal

Centerchef på Lokalcenter Bøgeskovhus