Om Christine

Her kan du læse om Christine Ramsing, der er centerchef på Bjæverskovhus Kvindekrisecenter og elsker at rejse ud i verden på eventyr.

Jeg hedder Christine Ramsing og har været ansat i Forenede Care siden d. 1. juli 2020.

Jeg er blevet ansat til at starte det første krisecenter op i Forenede Care og jeg glæder mig meget til at stå i front i hele processen.

Jeg har altid arbejdet og brændt for de mennesker, som har det særligt svært og er de mest udsatte i vores samfund. Derudover elsker jeg at skabe, så jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fundet mit drømmejob som centerchef på Bjæverskovhus Kvindekrisecenter.

For mig betyder mit arbejdsliv rigtig meget, og jeg har egentlig altid følt, at det også er min hobby. På et tidspunkt fik jeg et postkort, som jeg synes, passer rigtig godt til mig, da der står: ”If you do what you love, you will never work a day in your life”. Sådan har jeg det!

Privat bor jeg i København og jeg har en 16-årig søn, som pt. er på ski og adventure linjen på Oure efterskole. Vi har altid rejst meget og dyrket en masse adventure såsom ski, klatring rafting etc.

Da min søn Bertram var 11 år var vi på Mount Everest og meget tæt på Basecamp. Jeg lader 100 % op, når jeg rejser med min rygsæk i Asien, bor på hostels og møder en masse spændende mennesker fra hele verden.

I 2018 mødte jeg en kvinde i Indien, som havde et børnehjem der. I 2019 tog jeg orlov, hvor jeg arbejdede i 2 måneder på børnehjemmet sammen med 4 af mine medarbejdere fra Danmark. Det var et fantastisk eventyr, hvor jeg virkelig følte, at jeg kunne gøre en forskel. Jeg fik samlet 80.000 kr ind til stedet og hjalp den hollandske kvinde med ledelsessparring og udvikling af stedet.

Da jeg kom hjem, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle afsted igen, så i vinteren 2020 arbejdede jeg frivilligt for Gadens børn i Kolkata, Indien, hvor jeg ledede en skole for gadebørnene. Her følte jeg også, at jeg kunne gøre en forskel, da der manglede struktur, pædagogisk retning og organisering, som er nogle af mine spidskompetencer.

Christine

Christine Ramsing

Centerchef på Bjæverskovhus Kvindekrisecenter