Lev livet hos os

Bliv ved med at nyde livet. 

Forenede Care

 

Velkommen til Forenede Cares plejecentre

Når vores beboere flytter ind på et af vores plejecentre, har de både forventninger og håb til, hvad det indebærer, men også en del krav til, hvordan det skal være. Vi vil gerne at vores beboere fortsætter med at leve det liv de holder af at leve. Vi hører hvad de siger, og vi har forberedt os i flere år til nye krav og forventninger som stilles til plejesektoren i dag. De generationer som kommer på plejecentre nu, har levet et rigt liv med mange muligheder. Og det skal de blive ved med.

Vi er klar over, at der skal mere til at fylde en hverdag end eftermiddagskaffe og dansktop i højtalerne. Og vi er klar til at møde de krav vores beboere stiller til os.

Vi ser hele dit liv

Vi har alle vores egne forventninger til, hvad livet skal indeholde. Nogle drømme holder livet ud, andre opgiver vi på vejen. Til sidst er livet ikke lige så langt, som det vi har bag os. Men det har stadigvæk samme værdi. Derfor hilser vi vores beboere velkomne til Forenede Care med et løfte om, at vi ser hele dig, de år du har foran dig, men også alle dem du har levet.

Kontakt Forenede Care

Forenede Care

Buddingevej 312-316
2860 Søborg
Tlf. 39 69 50 50

Send e-mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies