Langagergård Plejecenter

 

Langagergård Plejecenter blev bygget i 2012 og består af 85 lejligheder. Lejlighederne er opdelt i 8 leve og bomiljøer, som alle er samlet omkring et fælles køkken og opholdsrum. Alle afdelinger har udgang til terrasser af forskellig størrelse og med dejlig udsigt til grønne omgivelser. Til centret er der tilknyttet Dagcenter, stor café, kiosk, varmtvandsbassin, frisør, fodterapeut, sygeplejeklinik m.m.

 

Tanken med Langagergård Plejecenter er først og fremmest at skabe et hjem for 85 borgere, hvor muligheden for at skabe sociale relationer og danne netværk, skal være en del af kulturen. Ligesom den hjemlige følelse skal være omdrejningspunktet for livet og dagligdagen på centret.

 

Langagergård Plejecenter råder over passionerede og dygtige medarbejdere, som sikrer sig at beboerne på plejecentret får den absolut bedste behandling. Der bliver jævnligt arrangeret diverse aktiviteter, blandt andet i samarbejde med den lokale børnehave. 

 

Langagergård Plejecenter er det første plejecenter i Greve Kommune, der drives privat. Forenede Care skal arbejde for at skabe gode sociale rammer og gode borgeroplevelser for de borgere, der skal bo på Langagergård Plejecenter.

 

Beliggenheden af Langagergård Plejecenter er fantastisk, da både bibliotek og supermarked ligger i nærheden, samt at plejecentret blot ligger fem minutter fra Karlslunde Station.

 

Langagergård Plejecenter bliver, i samarbejde med Greve Kommune, drevet af Forenede Care. Aftalen startede 1. november 2012 og løber til 1. november 2018, med mulighed for forlængelse i 3 år, i alt max op til 9 år. Forenede Care driver over 60 kommunale og egne plejecentre i Sverige inden for såvel ældreomsorg som socialomsorg.

 

 

  Følg os på facebook 

Find os

Langagergård Plejecenter

Karlslunde Parkvej 27-35

2690 Karlslunde

 

Tlf: 4614 1600

Ledelse

Louise Wesselhoff
Centerchef Langagergård
Telefon 4614 1644
Mobil 2476 4746
Helle Thomsen
Souschef
Telefon 2371 1027

Velkommen til Langagergård Plejecenter