Bøgeskovhus Plejecenter
I samarbejde med Aarhus Kommune driver Forenede Care Lokalcenter Bøgeskovhus i Viby J.

Med sin smukke og fredelige beliggenhed tæt ved Bøgeskoven i den sydvestlige del af Viby er lokalcenter Bøgeskovhus med 122 pleje- og ældreboliger, en attraktiv boligmulighed og et godt aktivitets- og samlingssted for borgere i Vibyområdet.

 

På Bøgeskovhus har vi stærkt fokus på det gode hverdagsliv for den ældre. I trygge og omsorgsfulde rammer udfyldes hverdagen af forskellige aktiviteter, som både er indholdsrige og sjove. Det kan være i IT-caféen, i træningscenteret med en selvtræner, der understøtter en aktiv livsførelse eller med besøg for eksempel af en bakkesangerinde i Caféen. Der afholdes en række fester som høstfest, julefest, fastelavn med den nærliggende børnehave og meget andet.

 

 

Bøgeskovhus er det hyggelige hjem, hvor der er plads til, at man kan have besøg af sine familiemedlemmer. Hvis familien skal samles og fejre en af livets store fester, så kan cafélokalerne lejes. Endvidere kan vores kok Michel Lamp stå for tilberedningen af maden.

Kontakt caféen for et tilbud:
micl@forenede-care.dk

Michel Lamp er kok og står for tilberedningen af den daglige mad. Nøgleordene er veltillavet og velsmagende mad, som vejen til en øget livskvalitet i hverdagen for de ældre.

OPSKRIFT PÅ SVINEKÆBER

Få Michels opskrift på svinekæber her


Madplan og aktiviteter

Find os

Kontakt

Jesper Westphal
Centerchef Bøgeskovhus
Telefon 87 13 30 40