• Nybygget og moderne plejecenter
  • Kastanjely
    Haveanlæg og sansehaver

    Kastaniely Plejecenter

  • Bøgeskovhus
    Velsmag i centrum

    Bøgeskovhus Lokalcenter

Plejehjem

Forenede Care driver plejehjem for ældre, hvor aktiviteten er kendetegnet ved, at vi fokuserer på beboernes velfærd og trivsel.

Kontinuitet og kontaktperson
Hver bolig har en kontaktperson tilknyttet, og denne kontaktperson er ansvarlig for beboernes personlige pleje, rengøring af værelser, indkøb mv. Det er også denne kontaktperson, der informerer både beboerne og de pårørende omkring beboerens medicinske situation.

Mulighed for at påvirke

Vi mener det er vigtigt, at det fysiske miljø på et plejehjem er attraktivt. Vores plejehjem har rummelige og komfortable værelser, eller lejligheder, samt lækre fællesområder til rådighed. Beboerne styrer deres egen hverdag, og er med til at påvirke deres omgivelser. Vi er også konstant i dialog med pårørende, som kan bidrage med rådgivning om kost, bolig og omsorg. Takket være denne interaktion, kan vi udvikle og forbedre vores ydelser.

Indkvartering og velfærd
Vi ønsker, at vores beboere nyder og føler sig godt tilpas på vores plejehjem. Kosten er sammensat efter gældende ernæringsprincipper og i overensstemmelse med beboernes egne ønsker.

Fællesskabet og en aktiv hverdag

Hverdagen på vores plejehjem er kendetegnet af aktiviteter, for at bevare og styrke solidariteten og sammenholdet blandt beboerne.
Samtidig respekterer vi beboernes behov for fred og ro, og derfor har beboerne også mulighed for at engagere sig i selvvalgte hobbies.

Vi har udflugter, arrangerer events med musik og sang, laver håndarbejde og spiller spil - altid med lysten og evnen som udgangspunkt. Pårørende er velkommen til at deltage i aktiviteter, udflugter og måltider.

Mange af vores beboere nyder at deltage i det daglige arbejde, såsom at hjælpe med madlavning og borddækning. Det er også med til at give dem en succesoplevelse.

I højre side af skærmen kan du læse mere om de plejehjem Forenede Care driver i Danmark. Kontakt

Kontakt

Stine Louise Ejsing
Stine Louise von Christierson
Administrerende direktør
Telefon 3150 1050