Vi tilbyder hjemmehjælp under fritvalgsordningen 

Der er indført frit valg på forskellige velfærdsydelser i Danmark, hvilket betyder, at borgeren selv kan vælge, hvem der skal udføre hjemmepleje. Hjemmepleje indenfor frit valg indeholder personlig pleje, praktisk hjælp, samt alt hvad borgeren har behov for af ekstra ydelser.

Ved at supplere den visiterede hjemmepleje med tilkøbsydelser, har borgeren derfor i praksis mulighed for at vælge den form for omsorg og pleje der passer bedst til den enkeltes behov.

Forenede Care er Danmarks største omsorgsselskab, og vi kan derfor tilbyde borgeren hjælp til de daglige opgaver, som man selv kan have svært ved at løse.

For at skabe tryghed, er det helt centralt for os, at det er den samme kompetente og serviceindstillede hjælper, der kommer hver gang. Hjælperne uddannes på vores eget Service-Akademi.

Forenede Care har været med siden fritvalgsordningen blev indført i Danmark i 2003, og har derudover høstet stor erfaring fra Sverige, hvor vi er mellem de allerstørste omsorgsselskaber.   

Tilkøbsydelser 

Ældre par på sofa
Vi kan hjælpe med blandt andet:
- Indkøb
- Tøjvask
- Rengøring
- Madlavning
- Græsslåning
- Lugning af ukrudt
- Rivning og fejning af blade
- Ledsagerordning
- Pasning og pleje af kæledyr
- Hjælp til planlægning og eskorterer til ture og udflugter

Relevante links til fritvalgsordningen

Frit valg – Forbrugerstyrelsen vejleder om valget af hjemmehjælpsleverandør.

 

fritvalgsdatabasen registrerer styrelsen for social service leverandører, der er godkendt til levering af personlig pleje og praktisk hjælp i de enkelte kommuner og giver adgang til de offentliggjorte pris- og kvalitetskrav.

 

Læs mere om ældrepolitikken og det sociale system på Socialministeriets hjemmeside.

Kontakt