Vores kerneværdier

Vores kerneværdier er vores fundament, og de værdier vi bestræber os på at leve op til, både som personer og virksomhed.

Forenede Care's værdier danner grundlag for alle virksomhedens aktiviteter og giver os en ramme, inden for hvilken arbejdsopgaverne løses med respekt for det enkelte individ. Forenede Care arbejder til stadighed med at forankre værdierne som en del af kulturen.


Omtanke
Omtanke i omsorgen betyder for os i Forenede Care en empatisk tilgang til den enkelte og dennes pårørende.
Vi mener, at opmærksomhed og omtanke for borgernes værdier, forudsætninger og behov er vigtig. Vi lægger vægt på nærvær og tilstedeværelse mellem borgeren og personalet. Vi hjælper den enkelte med at leve et liv i overensstemmelse med dennes identitet og personlighed, hvilket betyder et liv i værdighed.

Venlighed
Hos Forenede Care får den enkelte og deres pårørende, altid en venlig velkomst. En varm, respektfuld og værdig behandling skaber tillid og fortrolighed hos borgeren. Det er vigtigt for os, at såvel borgerne og de pårørende ved, at de altid er i trygge hænder hos os.

Service
Borgerne fortjener service der er tilpasset individuelle behov. Hos Forenede Care er vi fleksible, og vi stræber altid efter at levere pleje, der opfylder borgernes og de pårørendes behov. Vi har øje for de små ting, der gør hverdagen lettere og bedre. 

Kontakt