Kvalitet

Forenede Care lægger særlig vægt på at vores værdier afspejler sig i vores arbejde.

Virksomhedens fokus er at tilbyde sundhed og social ydelser på så højt et fagligt niveau som muligt. Vi tilstræber at skabe en tryg og behagelig atmosfære gennem vores veluddannede og servicemindede personale.

Virksomheden lægger stor vægt på behandling og pleje med etik. De ansatte der beskæftiger sig med pleje, viser altid hensyn og respekt, og bekymrer sig om deres klienter.

Kvalitet er kernen i den pleje, vi tilbyder. Vores Quality Management System er indbygget i alle vores handlinger og aktiviteter. På denne måde sikrer vi, at vores beboere og kunder altid oplever den samme høje kvalitet af de ydelser, vi udfører.

Vores kvalitetssikringssystem er baseret på forskrifter og generelle råd om kvalitet, og vores kunders forventninger samt aftalte evalueringskriterier. Vi bruger en systematisk tilgang til kvalitet, som er rettet mod kunder, processen og resultatet.

De kvalitetsindikatorer vi bruger, er specifikke og målbare, og har vist sig at fungere godt i praksis. Baseret på resultaterne af målingerne planlægges og gennemføres løbende forbedringer af servicen.
Kontakt