Om os

Forenede Care er en del af Forenede Koncernen, der har eksisteret i mere end 50 år, og har spillet en stor rolle indenfor servicebranchen. Med Forenede Care har vi skabt en virksomhed, hvor det er mennesket og den enkeltes behov, der er i centrum.


I Sverige er Förenade Care en af de største aktører på markedet for omsorg, og vi har høstet gode erfaringer som vi har kunnet tage med til det danske marked.

Vi har således været med fra starten på det danske marked, siden der blev åbnet op for private udbydere af omsorgsydelser. Forenede Care er nu den største aktør indenfor service og pleje under fritvalgsordningen.

Virksomhedens værdier centreres omkring det enkelte individ så både brugeren og den ansatte er i fokus. Vi har valgt at bygge vores virksomhed op omkring engagerede medarbejdere, der  er villige til at gøre en forskel for andre mennesker.

 

Omtanke og ansvar

Når man vælger Forenede Care er brugerne sikret en hverdag, hvor der bliver lyttet til den enkeltes behov, og hvor man har en høj grad af selvstændighed, medbestemmelse og frihed til at få sine behov opfyldt.


Vi udfører altid vores opgaver med venlighed og respekt, da vi mener at omsorg bør foregå i en rar og tryg atmosfære, hvor både ansatte og brugere trives med hinanden- samtidig mener vi, at der stadig skal være plads til at have fokus på en god service. Alle opgaver skal udføres med største omhu, hvor brugerne føler at det bliver lyttet til deres behov.

Kontakt