Nyheder

20. juni 2017

Topgod torvedag

Torvedag Langagergaard
Planter og blomster er sprunget ud i et virvar af farver. Sommerfuglene svæver lydløst rundt, og der er en konstant summen fra humlebierne omkring plejecenteret. En duft af grillmad breder sig langsomt i haven. Alle tegn på at det endelig er blevet sommer i Danmark – som også er ensbetydende med, at Langagergård Plejecenter i Karlslunde afholder deres årlige traditionsrige torvedag.
12. juni 2017

Kom med til stort sommermarked på Bøgeskovhus

Lokalcenter Bøgeskovhus i Viby J. inviterer for tredje år i træk alle til plejecenterets traditionsrige sommermarked lørdag den 17. juni.
08. juni 2017

Med 11 plejehjemsbeboere på ferie på Tenerife

Emner som kørestole, en høj alder og aldersbetingede lidelser som demens og gangbesvær er ingen hindring for at rejse til sydens varme med de ældre på landets plejecentre. I hvert fald ikke for Langagergård Plejecenter som Forenede Care driver i Karlslunde. 11 plejehjemsbeboere er nemlig lige kommet retur fra en herlig ferieuge på Tenerife.
19. maj 2017

Arbejdstilsynet grønstempler Kastaniely Plejecenter

Kastaniely Plejecenter, som Forenede Care driver i Svinninge ved Holbæk, har netop fået tildelt en grøn smiley af Arbejdstilsynet, som gælder de næste fem år.
27. april 2017

Elite-smiley til Langagergård Plejecenter

Langagergård Plejecenter, som Forenede Care driver i Karlslunde, har netop haft uanmeldt kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen. Resultatet af besøget var fornyelse af en Elite-smiley, som plejecenteret ellers for kun tre måneder siden blev tildelt.
25. april 2017

Kom med til den traditionsrige torvedag på Langagergård Plejecenter

For femte år i træk åbner Langagergård Plejecenter dørene lørdag den 17. juni i forbindelse med den årlige, stemningsfyldte og velbesøgte Torvedag. Og alle er velkomne.


10. april 2017

"Det er rendyrket livskvalitet"

Besøgsheste Forenede Care
Kastaniely Plejecenter i Svinninge havde forleden besøg af Cutie og Ollivander - to heste af racen Amerikansk miniturehest. Det var et anderledes besøg, som tydeligt faldt i beboernes og medarbejdernes smag, og samtidig et besøg som rummer mange gavnlige effekter for de ældre.

13. marts 2017

Kastaniely Plejecenter høster Elite-smiley

Kastaniely Plejecenter, som Forenede Care driver i Svinninge ved Holbæk, har haft uanmeldt kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen. Resultatet af besøget var fornyelse af en Elite-smiley til to af fløjene på plejecenteret. Og der kan være endnu en af slagsen på vej.
07. marts 2017

Hospitalschef med bemærkelsesværdig karriere fylder rundt

Fra lægesekretær til hospitalschef: Hanne Zingenberg, der er hospitalschef på et af landets største privathospitaler PrivatHospitalet Danmark i Charlottenlund, fylder 50 år.
28. februar 2017

"Øøøj, bedstemor med slag i"

Spiderman, Superman og talrige Ninja Turtles var sammen med blandt andre Pippi Langstrømpe, Pikachu og skeletter på festligt besøg på Langagergård Plejecenter i mandags, hvor plejecenterets beboere og børn fra Lillebo Børnehave og Åsagergård Børnehave slog katten af tønden og hyggede sammen.

1 - 10 of 114
Kontakt