Nyheder

23. april 2018

Holbæk Kommune forlænger kontrakt: Forenede Care skal fortsat drive Kastaniely Plejecenter

Forenede Care har netop fået forlænget kontrakten om drift af Kastaniely Plejecenter i Svinninge ved Holbæk i endnu to år.
26. marts 2018

Åbningsreception på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter

ringstedhave
Ringsteds borgmester overværede åbningen af Ringstedhave, som er Forenede Cares rehabiliterings- og genoptræningstilbud til patienter med senhjerneskader. Ringstedhave åbner for patienter den 3. april.
06. marts 2018

PrivatHospitalet Danmark består akkreditering uden anmærkninger

PrivatHospitalet Danmark, som holder til i Charlottenlund, er netop blevet akkrediteret efter ”Den Danske Kvalitetsmodel”.

23. januar 2018

Nyt, innovativt og specialiseret rehabiliteringscenter åbner i Ringsted

Rehabilitering
Ringstedhave. Sådan lyder navnet på et nyt rehabiliteringscenter, der med innovative løsninger i et trygt og rart miljø skal hjælpe borgere med senhjerneskader til at blive selvhjulpne og komme hurtigt tilbage til dagligdagen. Og behovet er klart til stede, vurderer myndighederne. 

02. oktober 2017

Greve Kommune forlænger kontrakt: Forenede Care skal fortsat drive Langagergård Plejecenter

Forenede Care

Byrådet i kommunen har netop godkendt en forlængelse af kontrakten om driften af stedet i yderligere et år - gældende til den 31. oktober 2019.


27. september 2017

Markant mindre sygefravær efter inddragelse af medarbejderne

Forenede Care
Sygefraværet i den private plejevirksomhed Forenede Care er nedbragt markant. Den positive udvikling er resultatet af et projekt, hvor medarbejderne selv har været med til at pege på de løsninger, som virker. Og gevinsterne er mange.


18. september 2017

En række af Elite-smiley'er til Langagergård Plejecenter

Forenede Care
Hele fem styks storsmilende Elite-smiley’er. Det blev resultatet af et netop gennemført uanmeldt kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen på plejecenteret, som Forenede Care driver i Karlslunde.

20. juni 2017

Topgod torvedag

Torvedag Langagergaard
Planter og blomster er sprunget ud i et virvar af farver. Sommerfuglene svæver lydløst rundt, og der er en konstant summen fra humlebierne omkring plejecenteret. En duft af grillmad breder sig langsomt i haven. Alle tegn på at det endelig er blevet sommer i Danmark – som også er ensbetydende med, at Langagergård Plejecenter i Karlslunde afholder deres årlige traditionsrige torvedag.
12. juni 2017

Kom med til stort sommermarked på Bøgeskovhus

Lokalcenter Bøgeskovhus i Viby J. inviterer for tredje år i træk alle til plejecenterets traditionsrige sommermarked lørdag den 17. juni.
08. juni 2017

Med 11 plejehjemsbeboere på ferie på Tenerife

Emner som kørestole, en høj alder og aldersbetingede lidelser som demens og gangbesvær er ingen hindring for at rejse til sydens varme med de ældre på landets plejecentre. I hvert fald ikke for Langagergård Plejecenter som Forenede Care driver i Karlslunde. 11 plejehjemsbeboere er nemlig lige kommet retur fra en herlig ferieuge på Tenerife.
1 - 10 of 121
Kontakt